Historické vily v Bubenči - Vaňková, Anna (2021)
Předmětem bakalářské práce jsou chátrající vily v pražské čtvrti Bubeneč. Cílem práce je popsat příčiny současného stavu a na základě získaných informací navrhnout možnosti řešení současné situace budov. Práce využívá dostupné relevantní literatury, materiálů z veřejných rejstříků, rozhovorů s klíčovými aktéry a jimi poskytnutých podkladů.