Historické vily v Bubenči - Vaňková, Anna; Kouba, Vojtěch, 1983-; Patočka, Jiří, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Předmětem bakalářské práce jsou chátrající vily v pražské čtvrti Bubeneč. Cílem práce je popsat příčiny současného stavu a na základě získaných informací navrhnout možnosti řešení současné situace budov. Práce využívá dostupné relevantní literatury, materiálů z veřejných rejstříků, rozhovorů s klíčovými aktéry a jimi poskytnutých podkladů.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses