Vliv rozšířené reality na současnou logistiku – příležitosti a bariery - Begunov, Kirill; Kolář, Petr; Mervart, Michal, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Bakalářská práce se věnuje výzkumu v oblasti Rozšířené reality. Konkrétně se zabývá problematikou implementace technologie Rozšířené reality v logistice. Hlavním cílem bylo prozkoumat vliv Rozšířené reality na logistiku, stanovit bariéry a přínosy této technologie. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V první části této práce je jasně strukturována literární rešerše. Zde jsou zohledněny základní pojetí, součásti a nejlepší případy implementace Rozšířené reality. Praktická část se zabývá výzkumem na základě kvalitativní metody – polostrukturovaný rozhovor. Respondenty byly firmy, které působí v oblasti logistiky. Na základě této práce byly identifikovány jasné bariéry aplikace technologie Rozšířené reality a příležitosti, které tato technologie přináší.
Vedoucí práce: Petr Kolář
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses