Pořádání svateb na památkách v soukromém a veřejném vlastnictví na příkladu zámků Jemniště a Sychrov - Marešová, Karolína; Kouba, Vojtěch, 1983-; Tyslová, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Bakalářská práce sleduje a porovnává přístup k organizaci svateb na dvou zámcích s odlišnou formou vlastnictví. V práci jsou nastíněny jednotlivé prvky svateb včetně právních náležitostí, které jsou v České republice k uzavření sňatku nutné. Sledována je také aktuální nabídka zámeckých objektů, které poskytují své prostory pro pořádání svateb. Cílem práce je identifikovat hlavní rozdíly v přístupu k organizaci svateb mezi soukromými a státními objekty. Výzkum proběhl formou rozhovorů s osobami, které se na zkoumaných zámcích organizaci svateb věnují. Pohled na nabízené služby je následně zhodnocen také ze strany potenciálního zákazníka pomocí marketingového mixu 4C.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses