Crowdfunding : Porovnání úspěšnosti při opakovaných crowdfundingových akcích a příčin jejich úspěšnosti se zaměřením na projekty Hithitu - Čížek, Jakub (2021)
Tato bakalářské práce analyzuje vliv zkušeností autorů s crowdfundingovými projekty na jejich další projekty, a to na portálu Hithit. Cílem této práce zjistit, jaký vliv mají zkušenosti s předchozími projekty na projekty budoucí a na tomto základě stanovit doporučení. V teoretické části je přiblížen crowdfunding, jeho modely, a portál Hithit. Na základě teoretické části jsou později určeny výzkumné otázky, na které odpovídá praktická část analýzou rozhovorů. Celá práce je doplněna o vlastní analýzu, která porovnává autory projektů v daných kritériích vůči projektům z jejich kategorií na portálu Hithit. Závěr vyhodnocuje primární výzkum s vlastní analýzou a stanovuje doporučení. Práce dále ukazuje pozitivní efekt zkušeností s crowdfundingem na jejich následné crowdfundingové projekty.