Analýza dopravního systému Los Angeles - Avdoshina, Violetta; Zelený, Lubomír; Mervart, Michal, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Tématem této práce je analýza dopravního systému Los Angeles. První část práce tvoří teoretický rámec, kde jsou vysvětleny základní tematické pojmy. Dále je popsáno město Los Angeles a přilehlé oblasti z hlediska geografie, demografie a hospodářství. Jsou rozvedeny druhy dopravy a jejich problematika vzhledem k infrastruktuře metropole. Praktická část pak přináší analýzu současné situace a řešení dopravních problémů prostřednictvím projektů. Tato část seznamuje se současnými projekty a na základě jejich analýzy uvádí návrh možných řešení do budoucna.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses