Živočišná výroba - porovnání úpravy IFRS s právní úpravou v ČR - Slunečková, Ivana (2011)
Komparace účetního pojetí živočiné výroby dle přístupů IAS 41 - Zemědělství a Českých účetních standardů v oblasti oceňování, účetního zachycení, klasifikace a vykazování živočišných aktiv. Praktická aplikakovatelnost oceňění reálnou hodnotou sníženou o odhadnuté náklady prodeje a zhodnocení klasifikace dle požadavků IAS 41 v podmínkách konkrétního zemědělského podniku.