Živočišná výroba - porovnání úpravy IFRS s právní úpravou v ČR - Slunečková, Ivana; Dvořáková, Dana, 1966-; Molín, Jan, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Komparace účetního pojetí živočiné výroby dle přístupů IAS 41 - Zemědělství a Českých účetních standardů v oblasti oceňování, účetního zachycení, klasifikace a vykazování živočišných aktiv. Praktická aplikakovatelnost oceňění reálnou hodnotou sníženou o odhadnuté náklady prodeje a zhodnocení klasifikace dle požadavků IAS 41 v podmínkách konkrétního zemědělského podniku.
Vedoucí práce: Dana Dvořáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses