Hodnocení investičního projektu národního fotbalového stadionu - Kabešová, Karin; Buus, Tomáš, 1977-; Kotáb, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Práce se zabývá posouzením investičního projektu Národního fotbalového stadionu prostřednictvím studie proveditelnosti. Od analýzy trhu, přes marketingový mix a technické řešení projektu po odhadnutí finančního plánu a propočty ukazatelů efektivnosti.
Vedoucí práce: Tomáš Buus
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses