Zaměstnávání osob zdravotně postižených - Vondrová, Alžběta; Žák, Květoslav; Spirit, Michal, 1943-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Diplomová práce, která se věnuje tématu zaměstnávání osob se zdravotním postižením, je rozdělena do tří kapitol. V první kapitole je uvedené kdo se mezi osoby se zdravotním postižením řadí, kdy mají zaměstnavatelé povinnost takové osoby zaměstnávat a jaký je povinný podíl takových osob. Druhá kapitola se věnuje zaměstnávání osob se zdravotním postižením a událostem, které mu předcházejí - tedy vzdělání a jednání s úřady. Třetí kapitola se zabývá konkrétními druhy zaměstnání, která jsou státem podporovaná.
Vedoucí práce: Květoslav Žák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses