Limity a rizika rozvoje PPP projektů - Šafránková, Lucie; Kadeřábková, Jaroslava, 1942-; Toth, Petr, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2012)
Cílem diplomové práce je identifikace rizik a bariér spojených s rozvojem partnerství veřejného a soukromého sektoru, dílčím cílem je postižení limitujících faktorů, které ovlivňují zatím málo rozvinuté PPP projektování v ČR. Teoretická část práce se věnuje definování partnerství, zejména jeho specifik při poskytování veřejných statků. V praktické části jsou na vybraných projektech vytipovány limity rozvoje partnerství veřejného a soukromého sektoru v České republice a jsou zhodnocena metodou dílčího zobecnění. Na základě analýzy dostupné odborné literatury a provedeného kvalitativního výzkumu jsou ke zjištěným bariérám rozvoje navržena možná řešení.
Vedoucí práce: Jaroslava Kadeřábková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: regionální studia [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses