Investiční činnost zemědělského podniku AGRO BYSTŘICE, a.s. - Blažek, Pavel; Holečková, Jaroslava; Jakoubek, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Cílem této diplomové práce je zhodnotit finanční situaci zemědělského podniku AGRO BYSTŘICE a.s. v jeho investičním rozhodování. Práce je rozdělena na dvě části a to teoretickou a praktickou. Teoretická část se zabývá problematikou investic a hodnocením efektivnosti investičních projektů, dále pak se věnuje předmětu finanční analýzy a jejím jednotlivým ukazatelům. Praktická část se již zabývá samotným podnikem AGRO BYSTŘICE a.s. a jeho investičním projektem, kde s využitím teoretických poznatků hodnotí ekonomickou efektivnost daného investičního projektu a zabývá se finanční analýzou podniku před a po realizaci investičního projektu.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses