Analýza maloobchodní sítě v Táboře z pohledu retailingových řetězců - Hrušková, Jana (2012)
Cílem mé diplomové práce je analýza maloobchodní sítě v Táboře z pohledu retailingových řetězců. Informační základna se skládá z odborné literatury, webových stránek, vlastního terénního výzkumu, z rozhovorů s manažery prodejen a z vyplněných dotazníků.