Analýza maloobchodní sítě v Táboře z pohledu retailingových řetězců - Hrušková, Jana; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cílem mé diplomové práce je analýza maloobchodní sítě v Táboře z pohledu retailingových řetězců. Informační základna se skládá z odborné literatury, webových stránek, vlastního terénního výzkumu, z rozhovorů s manažery prodejen a z vyplněných dotazníků.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses