Analýza hospodaření společnosti Třinecké železárny a. s. - Kocián, Jan (2012)
Cílem této práce je analýza hospodaření společnosti Třinecké železárny, a.s. a zjištění příčin zhoršených hospodářských výsledků. Analyzované období se týká let 2006 až 2010. Pro potřeby práce byla vypracována analýza produktů, SWOT analýza a finanční analýza.