Analýza hospodaření společnosti Třinecké železárny a. s. - Kocián, Jan; Novotný, Jiří, 1946 leden 6.-; Štamfestová, Petra, 1984-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem této práce je analýza hospodaření společnosti Třinecké železárny, a.s. a zjištění příčin zhoršených hospodářských výsledků. Analyzované období se týká let 2006 až 2010. Pro potřeby práce byla vypracována analýza produktů, SWOT analýza a finanční analýza.
Vedoucí práce: Jiří Novotný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses