Controllingový systém banky - Charvátová, Lenka (2012)
Diplomová práce popisuje a analyzuje nejvýznamnější oblasti bankovního controllingu -- mimo jiné řízení nákladů a výnosů, plánování a rozpočtování, řízení výkonnosti banky. Práce je zaměřena na nejnovější poznatky v oblasti bankovního controllingu a na příklady dobré praxe. Práce je obohacena o popis některých oblastí bankovního controllingu konkrétní české banky -- ČSOB.