Controllingový systém banky - Charvátová, Lenka; Fibírová, Jana, 1951-; Hájek, Radek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Diplomová práce popisuje a analyzuje nejvýznamnější oblasti bankovního controllingu -- mimo jiné řízení nákladů a výnosů, plánování a rozpočtování, řízení výkonnosti banky. Práce je zaměřena na nejnovější poznatky v oblasti bankovního controllingu a na příklady dobré praxe. Práce je obohacena o popis některých oblastí bankovního controllingu konkrétní české banky -- ČSOB.
Vedoucí práce: Jana Fibírová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses