Analýza vývoje přeshraniční spolupráce Česká republika - Polská republika v Euroregionu Silesia v období 1999-2011 - Bogumská, Eva; Pělucha, Martin, 1980-; Květoň, Viktor, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2012)
Bakalářská práce "Analýza vývoje přeshraniční spolupráce Česká republika -- Polská republika v Euroregionu Silesia v období 1999-2011" se zabývá problematikou přeshraniční spolupráce a jejího vývoje ve vybraném euroregionu. V analytické části je obsažena komparace zapojení Euroregionu Silesia do přeshraniční spolupráce v jednotlivých programovacích obdobích, resp. v předvstupním období 1999-2003, prvním zkráceném období 2004-2006 a polovině programovacího období 2007-2013, a to podle počtu realizovaných projektů, jejich velikosti a subjektů, které dané projekty realizovaly.
Vedoucí práce: Martin Pělucha
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses