Analýza potenciálu cestovního ruchu v Ústeckém kraji - Štrajtová, Monika; Kouřilová, Jana, 1960-; Silovská, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2012)
Bakalářská práce hodnotí potenciál cestovního ruchu v Ústeckém kraji s použitím analýzy, syntézy a zkoumání statistických údajů. V teoretické části se práce zabývá významem cestovního ruchu pro regionální rozvoj a vývojem cestovního ruchu v České republice po roce 1989. Praktická část se zaměřuje na Ústecký kraj a na základě dat získaných z ČSÚ byla zpracována analýza potenciálu tohoto území pro cestovní ruch. Dále byl v praktické části zpracován návrh naučné stezky, která by měla sloužit jako nový turistický cíl.
Vedoucí práce: Jana Kouřilová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses