Strategický rozvojový plán obce Ludgeřovice - Bílková, Markéta; Krejčová, Nikola, 1974-; Kolařík, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2012)
Cílem mé bakalářské práce je sestavit návrh Strategického plánu rozvoje obce Ludgeřovice, který pozitivně ovlivní budoucí rozvoj obce. Z důvodu požadovaného rozsahu práce chybí finanční a monitorovací část strategického plánu, která obvykle tvoří nedílnou součást programového dokumentu. Úvodní část je tvořena teoretickými východisky strategického plánování. Druhá část je věnovaná socioekonomické analýze a SWOT analýze. Na závěr je připravena strategická část, na základě které jsou obci doporučovány hlavní cíle a vize, které ji povedou k dalšímu rozvoji.
Vedoucí práce: Nikola Krejčová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses