Brownfields - případová studie Tkalcovny u Kroupů (Dolní Rokytnice) - Holatová, Lucie; Piecha, Marian, 1982-; Miksová, Blanka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2012)
Bakalářská práce se zabývá problematikou brownfields. Po specifikaci příčin vzniku brownfields, jejich důsledcích a možnostech řešení v rámci České republiky, přináší práce možné řešení využití objektu Staré Tkalcovny U Kroupů v Rokytnici nad Jizerou, konkrétně v Dolní Rokytnici. Efektivita a pozitivní dopad revitalizace jsou doloženy metodami hodnocení efektivnosti investic. Tyto ukazatele dokládají, že navrhované řešení se jeví jako vhodné. Práce naráží na důležitost revitalizovat brownfields a zároveň komplikovanost spojenou se sanací území a vysokými náklady na revitalizaci.
Vedoucí práce: Marian Piecha
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses