Srovnání MHD v Praze a Sydney - Kameníčková, Andrea; Mervart, Michal, 1977-; Mašatová, Anna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Diplomová práce se zabývá charakteristikou dopravních systémů městské hromadné dopravy v Praze a Sydney a jejich následným srovnáním. Teoretická část je zaměřena na celkový vývoj dopravy, dopravní infrastrukturu, preferenci hromadné dopravy, systém tarifů, jednotlivé dopravní prostředky apod. V praktické části jsou detailně popsány konkrétní systémy měst se zaměřením na fungování a organizaci. V závěru je poté městská hromadná doprava obou měst porovnána z různých hledisek tak, aby bylo zachyceno co nejvíce shodných a rozdílných aspektů.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses