Implementační systém kohezní politiky v České republice v programovém období 2014-2020 - Bučková, Kristýna; Škorňa, David; Šumpela, Vít; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2012)
Diplomová práce analyzuje implementační systém kohezní politiky EU v České republice. Na základě analýzy systému implementace jsou popsány nejzásadnější faktory mající vliv na (ne)úspěšné čerpání ze strukturálních fondů EU v ČR. Hlavním cílem práce je na základě analýzy vytvořit implementační model pro programové období 2014-2020.
Vedoucí práce: David Škorňa
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: regionální studia [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses