Aplikace Balanced Scorecard - Langpaulová, Irena; Neumaierová, Inka, 1960-; Šeďa Tadevosyanová, Luiza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Diplomová práce na téma Aplikace Balanced Scorecard se zabývá vytvořením strategického systému řízení BSC pro společnost Bayer, s. r. o. a její divizi Bayer MaterialScience. V teoretické části je představena metoda Balanced Scorecard a její čtyři perspektivy. V praktické části práce je představena společnost Bayer, s. r. o., její divize, strategie a vize. Je zde vytvořena SWOT analýza společnosti Bayer, s. r. o. a její divize Bayer MaterialScience a následně je aplikován samotný systém Balanced Scorecard. Součástí této diplomové práce je také systémové vyladění společnosti a divize. Celý systém BSC společnosti a divize je znázorněn mapami strategie, které jsou součástí přílohy.
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses