Analýza produktivity - Vidmanová, Šárka; Klečka, Jiří, 1966-; Kulovaný, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Tato diplomová práce se zabývá produktivitou podniku, jejím měřením a možností jejího zvyšování skrze metodu totálně produktivní údržby. Teoretická část nejprve pojednává o způsobu měření celkové produktivity v homogenní i heterogenní výrobě i výpočtu parciálních produktivit jednotlivých výrobních faktorů. Dále se zabývá popisem metody totálně produktivní údržby jako jednoho z možných přístupů ke zvyšování produktivity. V praktické části je provedena analýza produktivity za roky 2004 až 2010 a je zhodnoceno využívání přístupů a nástrojů totálně produktivní údržby v konkrétním podniku.
Vedoucí práce: Jiří Klečka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses