VÝVOJ ČESKÉHO DENNÍHO TISKU V POSLEDNÍCH LETECH A MOŽNOSTI JEHO PŘEŽITÍ V BUDOUCNOSTI - Bujna, Rudolf; Soška, Milan; Říhová, Vladimíra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2012)
Stejně jako ve světě, i v České Republice existuje trend vytlačování denního tisku zpravodajstvím na internetu. Zvláště zastánci moderních komunikačních prostředků hovoří o konci klasických novin, tak jak je dnes známe, a to již v dohledné době. Tato práce si klade za cíl vyvrátit tyto domněnky pomocí analýz příslušných ukazatelů a nastínit možné směry vývoje odvětví.
Vedoucí práce: Milan Soška
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: hospodářská politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses