Domov pro seniory - investiční příležitost nebo služba veřejnosti - Kučerová, Zdeňka; Krebs, Vojtěch, 1950-; Pavlíček, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2012)
Cílem této diplomové práce je zjistit, zda se vyplatí investice do domova seniorů. V teoretické části je popsán vývoj sociálních služeb, druhy sociálních služeb a efektivnost jejich financování. V praktické části je provedena důkladná finanční analýza konkrétního domova pro seniory. Tato část obsahuje vybrané výnosy a náklady domova pro seniory a je sledován jejich vývoj.
Vedoucí práce: Vojtěch Krebs
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: hospodářská politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses