Národohospodářský význam výroby elektrické energie z obnovitelných zdrojů v ČR - Procházka, Štěpán (2012)
Diplomová práce se zabývá národohospodářským významem výroby elektrické energie z obnovitelných zdrojů v ČR. Teoretická část seznamuje s jednotlivými druhy OZE, legislativou vztaženou k OZE a s energetickou náročností národního hospodářství ČR. Analytická část ukazuje finanční dopad podpory OZE v ČR do roku 2030.