Národohospodářský význam výroby elektrické energie z obnovitelných zdrojů v ČR - Procházka, Štěpán; Petrášek, František, 1934-; Běláčková, Vendula, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2012)
Diplomová práce se zabývá národohospodářským významem výroby elektrické energie z obnovitelných zdrojů v ČR. Teoretická část seznamuje s jednotlivými druhy OZE, legislativou vztaženou k OZE a s energetickou náročností národního hospodářství ČR. Analytická část ukazuje finanční dopad podpory OZE v ČR do roku 2030.
Vedoucí práce: František Petrášek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: hospodářská politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses