Konfiskace, pozemkové reformy a vyvlastnění v československých dějinách 20. století - Kuklík, Jan, 1967- (Praha : Auditorium, 2011)
Anglické resumé
Obsahuje bibliografické odkazy
Keywords: 17. století; 20. století; pozemkové vlastnictví; majetkové konfiskace; pozemkové reformy; vyvlastnění; právní dějiny; Česko; Československo; kolektivní monografie; 17th century; 20th century; land ownership; confiscations; land reform; expropriation; history of law; Czechia; Czechoslovakia; collective monographs