Společnost národů a Mezinárodní úřad práce : (jejich důležitost a poslání na poli hospodářském, sociálním, finančním, zdravotním a kulturním a jejich vztahy k našemu státu) : soubor přednášek pořádaných Sociálním ústavem ČSR, ve dnech 11., 18., 25. a 30. dubna 1929 - Dvořáček, Jan, 1887-1956 (Publikace (Sociální ústav ČSR), 1929)
Přednášky proslovili: Jan Dvořáček, Jar. Drbohlav, Jan Krčmář, Vilém Pospíšil, Vladimír Slavík, Evžen Štern, Josef Šusta, E. Tománek