Společnost národů a Mezinárodní úřad práce : (jejich důležitost a poslání na poli hospodářském, sociálním, finančním, zdravotním a kulturním a jejich vztahy k našemu státu) : soubor přednášek pořádaných Sociálním ústavem ČSR, ve dnech 11., 18., 25. a 30. dubna 1929 - Dvořáček, Jan, 1887-1956; Beneš, Edvard, 1884-1948; Sociální ústav ČSR (V Praze : Sociální ústav ČSR, 1929)
Přednášky proslovili: Jan Dvořáček, Jar. Drbohlav, Jan Krčmář, Vilém Pospíšil, Vladimír Slavík, Evžen Štern, Josef Šusta, E. Tománek
Keywords: Společnost národů; Mezinárodní úřad práce; mezinárodní instituce a organizace; mezinárodní spolupráce; mezinárodní vztahy; Československo; přednášky; international institutions and organizations; international cooperation; international relations; Czechoslovakia; lectures