Mýtný systém v České republice - Beneš, Vojtěch; Zelený, Lubomír; Černohorský, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem práce je detailní popis elektronického mýtného systému České republiky s důrazem na možný budoucí vývoj systému a rozšíření zpoplatnění silniční infrastruktury. V rámci teoretické části je popsána dopravní politika ČR, legislativní rámec upravující výkonové zpoplatnění silniční infrastruktury a popis jednotlivých mýtných systémů v zemích Evropské unie. V Praktické části je využit nákladový a výnosový model efektivity rozšíření mýtného systému k vyhodnocení optimální strategie rozšíření mýta.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses