Logistické procesy ve výrobě ve společnosti Continental Automotive Czech Republic s.r.o. se zaměřením na výrobní závod v Brandýse nad Labem - Gregor, Petr; Jirsák, Petr; Chárová, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Tato práce se zabývá praktickým fungováním logistických procesů ve výrobě a jejím okolí, konkrétně ve společnosti Continental Automotive s.r.o., velké zavedené globální společnosti zabývající se výrobou a dodáváním komponentů převážně pro automobilový průmysl. Konkrétně jak na sebe jednotlivé procesy navazují, co všechno je ovlivňuje, jaké problémy je mohou ohrozit nebo naopak jak se dají zrychlit a zefektivnit.
Vedoucí práce: Petr Jirsák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses