Podnikatelský záměr v oblasti cyklistiky pro všechny - Mühlhans, Petr (2012)
Ztvárnění zajímavé kombinace extrémního sportu a lázeňských služeb za účelem podpoření cestovního ruchu v Mariánských Lázních. Využití unikátní dispozice našeho nejmladšího významného lázeňského města a jeho snadné dostupnosti rozmanitých služeb na relativně malém území. Zkoumání problémů veřejného statku a aktivní účast na rozvinutí potenciálu místního sjezdového areálu.