Podnikatelský záměr v oblasti cyklistiky pro všechny - Mühlhans, Petr; Novotný, Jiří, 1946 leden 6.-; Kotáb, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Ztvárnění zajímavé kombinace extrémního sportu a lázeňských služeb za účelem podpoření cestovního ruchu v Mariánských Lázních. Využití unikátní dispozice našeho nejmladšího významného lázeňského města a jeho snadné dostupnosti rozmanitých služeb na relativně malém území. Zkoumání problémů veřejného statku a aktivní účast na rozvinutí potenciálu místního sjezdového areálu.
Vedoucí práce: Jiří Novotný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses