Podnikatelský plán - Galkina, Anastasia (2012)
Cílem této bakalářské práce je zpracování podnikatelského plánu na založení taneční školy v Praze a posouzení reálnosti a efektivnosti daného typu podnikání. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí. V teoretické části jsou popsány důležité pojmy, struktura a zásady potřebné pro přípravu podnikatelského plánu. Druhá část je praktickou aplikací teoretických poznatků a obsahuje skutečný podnikatelský plán taneční školy. V podnikatelském plánu je hlavní pozornost věnovaná vytvoření konkurenceschopné nabídky, identifikaci rizik podnikání a způsobů jejich překonání, zpracování finančního plánu ve třech variantách vývoje. V práci byly použity metody expertního odhadu, benchmarkingu, dotazníkového šetření, SWOT a PEST analýzy.