Podnikatelský plán - Galkina, Anastasia; Krause, Josef, 1978-; Tondlová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem této bakalářské práce je zpracování podnikatelského plánu na založení taneční školy v Praze a posouzení reálnosti a efektivnosti daného typu podnikání. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí. V teoretické části jsou popsány důležité pojmy, struktura a zásady potřebné pro přípravu podnikatelského plánu. Druhá část je praktickou aplikací teoretických poznatků a obsahuje skutečný podnikatelský plán taneční školy. V podnikatelském plánu je hlavní pozornost věnovaná vytvoření konkurenceschopné nabídky, identifikaci rizik podnikání a způsobů jejich překonání, zpracování finančního plánu ve třech variantách vývoje. V práci byly použity metody expertního odhadu, benchmarkingu, dotazníkového šetření, SWOT a PEST analýzy.
Vedoucí práce: Josef Krause
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses