Strategická analýza - Karlíková, Monika (2013)
Cílem diplomové práce je zpracovat strategickou analýzu společnosti Pivovar Ježek Jihlava, a. s. Provést externí a interní analýzu a podle těchto analýz zpracovat strategii budoucího vývoje daného podniku