Strategická analýza - Karlíková, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kovář, František, 1940-; Vostrý, Miloš (2013)
Cílem diplomové práce je zpracovat strategickou analýzu společnosti Pivovar Ježek Jihlava, a. s. Provést externí a interní analýzu a podle těchto analýz zpracovat strategii budoucího vývoje daného podniku
Vedoucí práce: František Kovář
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: strategický management; konkurenceschopnost; pivovarnictví; management [obor dipl. práce]; strategická analýza; diplomové práce; strategic planning; competitiveness; beer industry; master's theses