Dopady novely DPH v ČR - Milnerová, Radka (2012)
Výsledkem této diplomové práce bude popis historického vývoje DPH a zařazení DPH do systému zdaňování v ČR. Dále práce vysvětlí účtování DPH a nejdůležitější pojmy, které se k DPH vztahují. Práce popíše zákon o DPH a jeho provázanost s jinými právními předpisy. Praktická část diplomové práce bude zaměřena na novelu DPH, která vešla v platnost v roce 2011. Cílem práce je popis systému reverse-charge a jeho změn v letech 2011 a 2012. Hlavním cílem práce je zjistit, zda tyto změny ovlivní obchodní společnosti a jakým způsobem