Dopady novely DPH v ČR - Milnerová, Radka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kozlová, Taťána; Dvořák, Václav (2012)
Výsledkem této diplomové práce bude popis historického vývoje DPH a zařazení DPH do systému zdaňování v ČR. Dále práce vysvětlí účtování DPH a nejdůležitější pojmy, které se k DPH vztahují. Práce popíše zákon o DPH a jeho provázanost s jinými právními předpisy. Praktická část diplomové práce bude zaměřena na novelu DPH, která vešla v platnost v roce 2011. Cílem práce je popis systému reverse-charge a jeho změn v letech 2011 a 2012. Hlavním cílem práce je zjistit, zda tyto změny ovlivní obchodní společnosti a jakým způsobem
Vedoucí práce: Taťána Kozlová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: daně; daň z přidané hodnoty; management [obor dipl. práce]; systém reverse-charge; diplomové práce; taxation; value-added tax; master's theses