Analýza spotřebního chování žen internetové generace - Kopecká, Marie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Hesková, Marie, 1948-; Harantová, Monika (2012)
Diplomová práce "Analýza spotřebního chování žen internetové generace" popisuje současný stav sociálních médií, přičemž největší pozornost je věnována diskuznímu fóru a jeho schopnosti ovlivnit spotřební chování žen internetového věku. Práce se dále věnuje využití internetového marketingu na sociálních fórech. V praktické části diplomové práce je proveden marketingový výzkum formou dotazníku na největším českém diskuzním serveru pro ženy "Omlazení.cz". Analýzou zjištěných výsledků je určena míra vlivu jednotlivých diskuzí na nákup určitých produktů
Vedoucí práce: Marie Hesková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: spotřebitelské chování; internetový marketing; sociální média; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; consumer behavior; Internet marketing; social media; master's theses