Kvalita zdravotní péče ve zdravotnickém zařízení Kliniky Dr.Pírka - Machourková, Jana (2012)
Diplomová práce se zabývá kvalitou zdravotní péče. Jedná se o novější a velmi aktuální téma a touto prací bych jeho problematiku ráda přiblížila. Cílem této práce bylo přiblížit téma kvality zdravotní péče a analyzovat pomocí dotazníkového šetření kvalitu zdravotní péče soukromého zdravotnického zařízení Kliniky Dr. Pírka prostřednictvím spokojenosti jeho pacientů