Kvalita zdravotní péče ve zdravotnickém zařízení Kliniky Dr.Pírka - Machourková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Střítecký, Rudolf, 1946-2018; Dufková, Ivana (2012)
Diplomová práce se zabývá kvalitou zdravotní péče. Jedná se o novější a velmi aktuální téma a touto prací bych jeho problematiku ráda přiblížila. Cílem této práce bylo přiblížit téma kvality zdravotní péče a analyzovat pomocí dotazníkového šetření kvalitu zdravotní péče soukromého zdravotnického zařízení Kliniky Dr. Pírka prostřednictvím spokojenosti jeho pacientů
Vedoucí práce: Rudolf Střítecký
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: management jakosti; zdravotní péče; zdravotnický management; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; quality control; health care; health service management; master's theses