Finanční analýza Alzheimer centra - Šefčíková, Linda; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Střítecký, Rudolf, 1946-2018; Boháčková, Veronika (2012)
Tato práce se věnuje finanční analýze zdravotnického zařízení, které poskytuje služby pacientům s Alzheimerovou nemocí.Vedle finanční stability jedné organizace svého druhu je v práci také nastíněna celá problematika péče a její udržitelnosti o tyto pacienty.
Vedoucí práce: Rudolf Střítecký
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: ekonomika zdravotnictví; finanční analytici; zdravotní péče; Alzheimerova choroba; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; medical economics; financial analysts; health care; Alzheimer's disease; master's theses