Pojištění pilotů a palubních průvodčích - Kučerová, Lenka; Ducháčková, Eva, 1958-; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Tato diplomová práce na téma "Pojištění pilotů a palubních průvodčích" se zabývá jednou z profesních skupin pojištěnců, kterými jsou v tomto případě piloti a palubní průvodčí - tedy letecký personál na palubě dopravního letadla. Charakterizuje rizika spojená s výkonem tohoto povolání a možnosti jejich eliminace pojištěním se zaměřením zejména na zdravotní a cestovní pojištění. V poslední kapitole tato práce také analyzuje nabídku cestovního pojištění vhodného pro piloty a palubní průvodčí a poukazuje na výjimky z pojistného plnění související s výkonem těchto povolání.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses