Diagnostika organizační kultury ve vybrané organizaci - Šafránková, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Vinšová, Tereza; Franková, Emilie, 1949- (2012)
Tato diplomová práce se zabývá diagnostikou organizační kultury ve vybrané organizaci, konkrétně v potravinářské společnosti Kraft Foods CR. Cílem diplomové práce je popsat organizační kulturu v uvedené společnosti prostřednictvím Denisonovy metody dotazníkového šetření a pomocí vlastního pozorování. Na základě zjištěných informací z výzkumu následně pro management společnosti navrhuji opatření a doporučení, která by mohla přispět k vyšší spokojenosti zaměstnanců a potažmo i k vyšší výkonnosti celé společnosti. Účelem této práce není organizační kulturu na základě zjištěných dat ve společnosti měnit, pouze ji podpořit a přispět k jejímu lepšímu vnímání mezi zaměstnanci společnosti
Vedoucí práce: Tereza Vinšová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: kultura organizace; management [obor dipl. práce]; Hostedeho cibulový diagram; Denisonův model; model 7 S; diplomové práce; corporate culture; master's theses