Uvedení nového výrobku společnosti Jan Becher - Karlovarská Becherovka, a.s. na trh - Krotil, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kozlová, Taťána; Kincl, Tomáš, 1979- (2012)
Diplomová práce se zaměřuje na kompletní analýzu společnosti Jan Becher - Karlovarská Becherovka, a.s. v kontextu s historií, současností a budoucím potenciálem. Hlavním cílem je nezávisle analyzovat a zhodnotit současný stav na trhu hořkých a bylinných nápojů, zjistit zda je na trhu prostor a poptávka po novém výrobku. Na základě výsledků z průzkumu trhu navrhnout směr pro společnost Becherovka a jejího majoritního vlastníka Pernod Ricard. Závěrem celé práce bude tvorba marketingového mixu a strategie pro nový produkt
Vedoucí práce: Taťána Kozlová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: marketingový management; management [obor dipl. práce]; situační analýza; diplomové práce; marketing management; master's theses